Regio Test Resultaat

Aan de hand van uw keuze geven we u een aantal regio waar het beeld bij past.

Wilt u meer weten over de verschillende zones, uw woonwensen persoonlijk bespreken neem dan contact met ons op of laat u gegevens achter als u door ons gebeld wilt worden.

 Strand:

De Costa del Sol in zijn geheel heeft fantastische stranden met blue flags. De zandstranden van Zone 4 & 5 worden benoemd als de mooiste maar het gezellige strand van Zone 1 en 2 mag ook niet vergeten te worden. Iedere zone heeft prachtige stranden

Natuur

Vanaf Zone 4 begint de natuur weer overhand te krijgen aan de Costa, Zone 5 & 6 hebben nog veel natuurschoon.

Nachtleven

In zone 1 is er absoluut altijd iets te doen, Zone 2 biedt veel mogelijkheden in de zomer. Zone 4 heeft een trending nachtleven en beroemde festivals als Starlight.

Authentiek

In de zone 1,2,4 en 5 vindt u nog authentieke stadsdorpen met hun pleinen en bezienswaardigheden als musea, kerken, parken en monumenten.

Overal worden feria's gehouden maar in de zones met hun oudere kern is de echte spaanse sfeer te proeven.

In zone 3 is er Mijas Pueblo, een authentiek wit dorp.

Golf

De Costa del Sol staat beter bekend als Costa del Golf, Overal aan de Costa op korte afstand is een golfbaan te vinden.

Zone 3,4 en 5 hebben de meeste golfbanen in de regio. Zone 6 heeft zelfs golf academie.

Nautico, boten zeilen

De zones waar een haven ligt hebben voorzieningen om boten te varen. Zone 5 is echter zeer sterk op dit gebied Maar zone 6 biedt echt de mogelijkheid om te wonen in een jachthaven.

Luxe en wellness

Met name in de Zone Marbella, zone 4 is luxe te vinden, wellness faciliteiten. In deze regio kan alles altijd nog luxer en wordt de innerlijke en uiterlijke mens verzorgd. Zone 6 is één en al luxe.

 

Gastronomie

Leven en eten in dit zonnige land kan overal. De hoeveelheid verse producten en goede wijnen maakt dat er niet 1 zone bovenuit steekt. De beroemde restaurants en meestal de nieuwe trends zijn te vinden in zone 4.

Watersport

Op veel locaties is er de mogelijkheid om watersport te beoefenen. Zone 5 is uitermate geschikt als u denkt aan duiken en kitesurfen. Maar ook in zone 1, 2, en 4 worden in die behoeftes  voorzien.

Amusementparken

Zone 1 & 2 staan toch wel bovenaan als het gaat om amusement. Waterparken en entertainment in het algemeen dat is in deze zones sterk vertegenwoordigd. Genoeg middelen om u en uw gezin te vermaken. Bruisende zones.