Torremolinos

Appartement Volledig gerenoveerd
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Oppervlakte 49 m²
Terras 8 m²
Referentie A3797776

Prijs: 115.000

Meer informatie over eigendom

Gerenoveerd 1 slaapkamer appartement in het centrum van Torremolinos. Het appartement heeft een volledig vernieuwde keuken en badkamer en alle ramen zijn veranderd in dubbele beglazing. De gemeenschap heeft een groot gemeenschappelijk zwembad en een restaurant op het terrein. Ideaal als investering voor verhuur aangezien u op 10 minuten lopen naar het centrum van Torremolinos, supermarkten en het strand loopt. Het appartement wordt verkocht met een eigen ondergrondse garage in hetzelfde gebouw. Om toegang te krijgen tot de A7-kustweg om naar de luchthaven te gaan, duurt het 3 minuten en in 8 minuten ben je op de luchthaven. Ook mogelijk om een ​​bus te nemen naar de luchthaven of Fuengirola aangezien het busstation om de hoek is.

 

Eigenschappen
Wandelafstand strand en winkels
investerings eigendom geschikt voor verhuur
Gemeubeld
Airconditioning warm en koud
Oost-oriëntatie
Gemeenschappelijk zwembad

Immo Costa del Sol

Immo Costa del sol bestaat uit Nederlandse en Belgische agenten/adviseurs met jarenlange ervaring in het vastgoed aan de Costa del Sol

Contact informatie

info@immocostadelsol.be

+34 661 13 57 27

+34 657 31 43 85

Schrijf u in en blijf op de hoogte van nieuwe lanceringen van nieuwbouwprojecten of opportuniteiten die op de markt zijn gekomen.