Emare, New Golden Mile

Appartementen in aanbouw Eerstelijns strans
Bedrooms 3 en 4
Bathrooms 3 en 4
Oppervlakte binnenin Vanaf 234 m²
Perceel 20 000 m²
Referentie ND-Emare

Vanaf 3.100.000

U wenst meer informatie over dit project

Slechts 28 uitzonderlijk grote 3 & 4 slaapkamer appartementen eerstelijns strand 

Maanden van hard werken en diepe planning hebben Emare doen ontstaan. Het is het resultaat van een teamwork, gericht op de creatie van het "Perfecte Vakantie appartement" aangepast aan de nieuwe levensstijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van het meest innovatieve ontwerp samen met de nieuwste kwaliteitsmaterialen, waarvan er vele speciaal voor Emare zijn gemaakt.
 
Dit is een nieuwe benadering van het concept van een vakantie appartement, waar elk van de bevoorrechte families die in het complex wonen,  het gevoel zal hebben te leven in een villa en niet zozeer in een appartement. Elk appartement heeft "floor to ceiling" ramen en enorme terrassen, en is eerstelijns strand, waardoor het mogelijk is eindeloos van het uitzicht op de Middellandse Zee te genieten. Op een perceel van bijna 20.000 m2 , is Emare een gesloten urbanisatie met slechts 6 kleine blokken, bestaande uit slechts 28 verbazingwekkend grote wooneenheden met 3 en 4 slaapkamers en exclusieve toegang tot het strand.
 
Elk van de appartementen beschikt over minimaal 3 grote parkeerplaatsen, met directe toegang tot een privé "kelder-opslag", direct verbonden met elk van de huizen via een privélift.
 
Zwemmen in Emare is mogelijk het hele jaar door dankzij het verwarmd buitenzwembad, dat een "Bajo Shelf" gebied (Solarium) integreert en het is een zwembad op basis van zout chloreringssysteem. De infinity kant van het zwembad geeft de laatste hand, waardoor een verbazingwekkende visuele integratie van beide wateren mogelijk is, het zwembad één met de zee.
 
De totale gebouwde afmetingen van de appartementen met 3 slaapkamers gaan van 405 m2 tot 431 m2, en de 4 slaapkamer appartementen van 548 m2 tot 813 m2. Het ontwerp van de constructie, samen met de meest geavanceerde technologieën, evenals de innovatieve gebruikte materialen, hebben plaats gemaakt voor de adembenemende Smart Apartments die de compound uitstralen.
 
Emare is het meest luxueuze nieuwbouw project momenteel te koop aan de Costa del Sol. In termen van afwerking, grootte appartementen is dit een uniek product in de markt.
 
 
Afstand tot de zee: 40 meter (uitzonderlijk breed zandstrand aan de voorkant van het pand)
Afstand tot Puerto Banus: 8 minuten met de auto

 

Eigenschappen
Ondergrondse garage plaatsen, minimaal 3
Lift met rechtstreekse toegang tot appartement
Ongemeubeld
Air conditioning warm/koud
Zuid-oriëntatie
Verwarmd gemeenschappelijk zwembad
Vloerverwarming in gehele appartement
Volledig geïnstalleerde keuken
Volledig geïnstalleerde badkamers
Bergruimte/kelder

Immo Costa del Sol

Immo Costa del sol bestaat uit Nederlandse en Belgische agenten/adviseurs met jarenlange ervaring in het vastgoed aan de Costa del Sol

Contact informatie

info@immocostadelsol.be

+34 661 13 57 27

+34 657 31 43 85

Subscribe and stay up to date with latest opportunities