The Cape, Cabopino, Marbella

Townhouses Off plan
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Oppervlakte vanaf 132 vierkante meter
Oplevering 2020
Referentie ND-the cape
3 slaapkamers/ 3 badkamers vanaf 725 000 €

Vanaf 725.000

U wenst meer informatie over dit project

The Cape is een innovatief residentieel project in Cabopino met 23 geschakelde huizen en 2 vrijstaande villa’s. De woningen liggen eerstelijns golf op een uitstekende locatie, dicht bij zowel het goudkleurig zandstrand als de charmante jachthaven van Cabopino.

 

Alle woningen in The Cape hebben een woonkamer met een plafondhoogte van 3,60 meter, hetgeen een zeer ruime en lichte ruimte biedt met talloze mogelijkheden voor decoratie. De keuken is perfect uitgerust met apparatuur van het merk Neff dat is gespecialiseerd in ingebouwde keukenapparatuur. The Cape biedt de mogelijkheid om uw keuken naar eigen smaak in te richten met een breed scala aan keuzes en een hoogwaardige afwerking.


Verder hebben alle woningen in dit project drie slaapkamers met een eigen badkamer en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.
Ze hebben ook een privézwembad in de tuin of op het solarium, een ruim terras en een zonneterras, evenals een ruime privétuin om te genieten van de vele zonuren aan de Costa del Sol.

 

Als onderdeel van het innovatieve ontwerp werd Aerothermics geïntegreerd, een efficiënt energiesysteem dat thermische energie uit de lucht gebruikt en een koelsysteem voedt in de zomer en verwarming in de winter. In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen zijn de onderhoudskosten erg laag.

 

Het complex biedt absolute veiligheid en rust, en bewakingscamera’s zijn geïnstalleerd om de veiligheid van uw huis te garanderen.

Eigenschappen
Carport voor meerdere wagens
Ongemeubeld
Privé zwembad
Zuid-Oost georiënteerde terrassen
Gemeenschappelijke zwembaden
Volledig geïnstalleerde keuken met keuze mogelijkheden om aan te passen aan eigen smaak
Volledig geïnstalleerde badkamers
Air conditioning warm/koud

Immo Costa del Sol

Immo Costa del sol bestaat uit Nederlandse en Belgische agenten/adviseurs met jarenlange ervaring in het vastgoed aan de Costa del Sol

Contact informatie

info@immocostadelsol.be

+34 661 13 57 27

+34 657 31 43 85

Subscribe and stay up to date with latest opportunities