Nieuwbouwproject Casares

Appartementen In constructie
Slaapkamers 2-3
Badkamers 2-3
Oppervlakte 97-123 vierkante meter
Oplevering 2021
Referentie ND-VCDL
2 slaapkamers/ 2 badkamers vanaf 193 100 €
3 slaapkamers/2 badkamers vanaf 214 100 €

Vanaf 193.000

U wenst meer informatie over dit project

Het nieuwbouwproject is gelegen in een bevoorrechte omgeving in Malaga, in Casares Costa, aan de oevers van de Middellandse Zee. Dit nieuwbouwproject is een ideale plek als u uw leven in een rustige omgeving wilt leiden en golf wilt spelen op een ideale locatie met het strand op slechts een paar meter afstand.

 

Het wooncomplex bestaande uit 104 woningen met 2 en 3 slaapkamers. De woningen hebben een begane grond plus twee bovenverdiepingen en beschikken over ruime terrassen en parkeergelegenheid.

 

Een ontwikkeling met grote gemeenschappelijke ruimtes, waaronder uitgestrekte tuinen zodat u uw dagelijks leven kunt optimaliseren en genieten, zwembad, fitnessruimte, Social-Gourmet-kamer. Dit alles in een hartbeschermingsgebied.

 

Bovendien bevat het de nieuwe functie "Wish" die, met de hulp van een partner als Amazon, degenen die in onze ontwikkelingen leven, in staat zal stellen spraakbesturing te gebruiken om zowel in hun huis, zoals verlichting, als daarbuiten, zoals het boeken van gemeenschappelijke ruimtes.

 

Dit alles is mogelijk dankzij de integratie van de Smart Home-kit, bestaande uit een Amazon Echo-dot-luidspreker, naast andere apparaten zoals gloeilampen en slimme stekkers.

 

Bij de ontwikkeling zijn kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid basisaspecten en daarom heeft uw nieuwe woning energielabel B. Dit betekent een geschatte energiebesparing van 80% en een vermindering van de CO2-uitstoot.

 

104 ruime woningen met 2 en 3 slaapkamers en uitzicht op zee.

Keuken voorzien van huishoudelijke apparaten.

Premium gemeenschappelijke ruimtes.

Parkeerplaatsen.

 

Eigenschappen
Prive parking
Ongemeubeld
Gemeenschappelijk zwembad
Zuid georiënteerde terrassen
Fitness ruimte
Volledig geïnstalleerde keuken
Volledig geïnstalleerde badkamers
Air conditioning warm/koud

Immo Costa del Sol

Immo Costa del sol bestaat uit Nederlandse en Belgische agenten/adviseurs met jarenlange ervaring in het vastgoed aan de Costa del Sol

Contact informatie

info@immocostadelsol.be

+34 661 13 57 27

+34 657 31 43 85

Subscribe and stay up to date with latest opportunities